Error loading page.
Try refreshing the page. If that doesn't work, there may be a network issue, and you can use our self test page to see what's preventing the page from loading.
Learn more about possible network issues or contact support for more help.

Shkrimtarët për Havzi Nelën

ebook

Vëllimi përmbledh këta autore:

Agron Tufa - Si Jeta Dhe Vdekja Duhen Meritue
Ahmet Premçi - Havzi Nela, Ëndrra Për Lirinë
Albert Vataj - Havzi Nela, Martiri I Fjalës Së Lirë...
Alfred Nela - Liria Pa Frym? Dhe Fryma Pa Fjal?
Aqif Hysa - Diell I Zi Mbi Fletën E Bardhë
Azgan Haklaj - Përse Trishtohet Sërish Havzi Nela
Bardhyl Londo - Martirët Nuk Harrohen Kurrë
Bashkim Shehu - Kam Qenë 10 Vjeç Kur E Kanë Varë Poetin
Behar Gjoka - Havzi Nela - Ëndrra Që Nuk Varet Në Litar
Besnik Mustafaj - Havzi Nela, I Papenduari
Bedri Blloshmi - Si E Njoha Havzi Nelën Në Burgun E Qafë Barit
Bedri Halimi - Emri Yt Mbush Me Të Ardhme
Berzat Hasa - Havzi Nelës
Bislim Ahmetaj - Si U Njoha Me Emrin E Havzi Nelës
Bujar Balliu - Një Gazetar I Shuar
Dëfrim Cani - Në Anën E Përtejme Të Akerontit
Demir Gjergji - Lumjani I Lirë
Dodona Qose - A Ka Ende
Elida Rusta - Hero Në Kohë Tutjesh Kolektive
Eva Gjoni – Poeti
Faruk Myrtaj - Si Të Mos E Themi Një Fjalë
Fatmir Sulejmani - Shkrimtari Dhe Diktatura
Fejzulla Gjabri - Shënime Para Një Poeti Me Litar Në Grykë
Florin Zyberaj - Shpërthime Poetike Gjatë Internimit Dhe Varja Në Litar E Havzi Nelës
Gëzim Ajgeraj - Kumt Për Fjalën E Vrarë
Granit Zela - I Vetmi Poet I Varur Në Gulagun E Evropës Lindore
Hamit Aliaj - Havzi Nela - Poet I Drinit
Hekuran Koka - Pendul I Kohës Sime
Hysen Shehu - Në Sy Kishte Poezi
Isa Halilaj - Kujtime Nga Jeta Shkollore Për Havzi Nelën
Islam Çenga - Poetit, Havzi Nela
Ismail Kadare - Një Njollë Turpi
Istref Haxhillari - Dimensioni I Lirisë
Izet Duraku - Havzi Nela, Orfeu I Lirisë
Kastriot Dervishi - Hazvi Nela, Qëndresë Me Dinjitet Dhe Martirizim Në Komunizëm
Luan Rama - Rrugëtimi I Fransua Vijon Në Malin E Pikëllimës
Maxhun Osmanaj - Kohë E Varur Në Litar
Maxhun Peka - Njeriu I Lirë Havzi Nela
Mirdash Shehu - Njeriu I Lirë Havzi Nela
Naim Fetaj - Motiv Popullor
Namik Dokle - Havzi Nela Është Dhe Do Të Mbetet Me Yjet
Namik Selmani - E Varën Poetin
Ndue Dedaj - Havzi Nela, Pelegrini I Lirisë Së Munguar
Petrit Ruka - Dëshmorët E Fjalës Janë Fati I Lirisë
Preç Zogaj - Përpara Bustit Të Havzinelës
Primo Shllaku - Vdekja E Hokubetshme E Poetit Havzi Nela
Rexhep Shahu - Ku Është Koka Havzi Nelës
Rezarta Reçi - Harresë - Kujtesa E Poetit
Sadik Bejko - Havzi Nela Dhe Moraliteti I Një Shoqërie
Sami Milloshi - Unë Nuk Jam Veteran
Sazan Goliku - Kënga E Njeriut Të Pagjunjëzuar
Shefqet Hoxha - Vendosja E Bustit Të Havzi Nelës - Një Ditë E Madhe
Shkëlqim Abazi - Varri Vertikal
Sulejman Dida - Pro Dhe Kundër Havzi Nelës, Dy Taborre
Vera Istrefaj - Pikëllimi I Pikëllimës
Xheladin Mjeku - Pengu I Fjalës Frymoi Liri
Xhemal Ahmeti - Polimeria E Epistemocidit Përballë Triumfit Të Martirëve


Expand title description text
Publisher: Klubi i Poezisë

OverDrive Read

  • ISBN: 9780463349809
  • Release date: June 12, 2020

EPUB ebook

  • ISBN: 9780463349809
  • File size: 310 KB
  • Release date: June 12, 2020

Formats

OverDrive Read
EPUB ebook

Languages

Albanian

Vëllimi përmbledh këta autore:

Agron Tufa - Si Jeta Dhe Vdekja Duhen Meritue
Ahmet Premçi - Havzi Nela, Ëndrra Për Lirinë
Albert Vataj - Havzi Nela, Martiri I Fjalës Së Lirë...
Alfred Nela - Liria Pa Frym? Dhe Fryma Pa Fjal?
Aqif Hysa - Diell I Zi Mbi Fletën E Bardhë
Azgan Haklaj - Përse Trishtohet Sërish Havzi Nela
Bardhyl Londo - Martirët Nuk Harrohen Kurrë
Bashkim Shehu - Kam Qenë 10 Vjeç Kur E Kanë Varë Poetin
Behar Gjoka - Havzi Nela - Ëndrra Që Nuk Varet Në Litar
Besnik Mustafaj - Havzi Nela, I Papenduari
Bedri Blloshmi - Si E Njoha Havzi Nelën Në Burgun E Qafë Barit
Bedri Halimi - Emri Yt Mbush Me Të Ardhme
Berzat Hasa - Havzi Nelës
Bislim Ahmetaj - Si U Njoha Me Emrin E Havzi Nelës
Bujar Balliu - Një Gazetar I Shuar
Dëfrim Cani - Në Anën E Përtejme Të Akerontit
Demir Gjergji - Lumjani I Lirë
Dodona Qose - A Ka Ende
Elida Rusta - Hero Në Kohë Tutjesh Kolektive
Eva Gjoni – Poeti
Faruk Myrtaj - Si Të Mos E Themi Një Fjalë
Fatmir Sulejmani - Shkrimtari Dhe Diktatura
Fejzulla Gjabri - Shënime Para Një Poeti Me Litar Në Grykë
Florin Zyberaj - Shpërthime Poetike Gjatë Internimit Dhe Varja Në Litar E Havzi Nelës
Gëzim Ajgeraj - Kumt Për Fjalën E Vrarë
Granit Zela - I Vetmi Poet I Varur Në Gulagun E Evropës Lindore
Hamit Aliaj - Havzi Nela - Poet I Drinit
Hekuran Koka - Pendul I Kohës Sime
Hysen Shehu - Në Sy Kishte Poezi
Isa Halilaj - Kujtime Nga Jeta Shkollore Për Havzi Nelën
Islam Çenga - Poetit, Havzi Nela
Ismail Kadare - Një Njollë Turpi
Istref Haxhillari - Dimensioni I Lirisë
Izet Duraku - Havzi Nela, Orfeu I Lirisë
Kastriot Dervishi - Hazvi Nela, Qëndresë Me Dinjitet Dhe Martirizim Në Komunizëm
Luan Rama - Rrugëtimi I Fransua Vijon Në Malin E Pikëllimës
Maxhun Osmanaj - Kohë E Varur Në Litar
Maxhun Peka - Njeriu I Lirë Havzi Nela
Mirdash Shehu - Njeriu I Lirë Havzi Nela
Naim Fetaj - Motiv Popullor
Namik Dokle - Havzi Nela Është Dhe Do Të Mbetet Me Yjet
Namik Selmani - E Varën Poetin
Ndue Dedaj - Havzi Nela, Pelegrini I Lirisë Së Munguar
Petrit Ruka - Dëshmorët E Fjalës Janë Fati I Lirisë
Preç Zogaj - Përpara Bustit Të Havzinelës
Primo Shllaku - Vdekja E Hokubetshme E Poetit Havzi Nela
Rexhep Shahu - Ku Është Koka Havzi Nelës
Rezarta Reçi - Harresë - Kujtesa E Poetit
Sadik Bejko - Havzi Nela Dhe Moraliteti I Një Shoqërie
Sami Milloshi - Unë Nuk Jam Veteran
Sazan Goliku - Kënga E Njeriut Të Pagjunjëzuar
Shefqet Hoxha - Vendosja E Bustit Të Havzi Nelës - Një Ditë E Madhe
Shkëlqim Abazi - Varri Vertikal
Sulejman Dida - Pro Dhe Kundër Havzi Nelës, Dy Taborre
Vera Istrefaj - Pikëllimi I Pikëllimës
Xheladin Mjeku - Pengu I Fjalës Frymoi Liri
Xhemal Ahmeti - Polimeria E Epistemocidit Përballë Triumfit Të Martirëve


Expand title description text